Πελάτες

Ο Α.Σ. Venus Growers ως εξαγωγικός συνεταιρισμός έχει συνεργασία με πελάτες σε πολλές χώρες του εξωτερικού παγκοσμίως, όπως:

Χάρτης Πελατών
Αγγλία
Αυστρία
Γαλλία
Γερμανία
Ελβετία
Ισπανία
Ιταλία
Ολλανδία
Πολωνία
Ρουμανία
Ρωσικές Δημοκρατίες
Σκανδιναβικές Χώρες
Αργεντινή
Αυστραλία
Καναδάς
Ιαπωνία
Κορέα
Μεξικό
Νέα Ζηλανδία
Σιγκαπούρη
Ταϊβάν
ΗΠΑ

Οι πελάτες ομαδοποιούνται στις ακόλουθες κατηγορίες:

Λιανική

Η δέσμευσή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο με τα καλύτερα φρούτα, φρέσκα ή σε κονσέρβα, σε πλαστικά κουπάκια ή σε βάζα. Παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών με ιδιωτική ετικέτα.Τα αξιόπιστα προϊόντα μας, οι βελτιωμένοι χρόνοι παράδοσης καθώς και η υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουμε, μας φέρνει ανάμεσα καλύτερες επιλογές της αγοράς.

Catering

Εξυπηρετούμε τους πελάτες σε όλο τον κόσμο με το εμπορικό σήμα μας ή με ιδιωτικές ετικέτες σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας. Τα προϊόντα μας είναι συσκευασμένα σε κουτιά, πλαστικά δοχεία ή εύκαμπτες σακούλες. Η γκάμα των προϊόντων της εταιρίας μας περιλαμβάνει πολλές συνταγές οι οποίες συσκευάζονται στο απόγειο της φρεσκάδας.

Παραγωγοί / Κατασκευαστές

Η εταιρία μας υπό αυστηρούς κανόνες παραγωγής και ποιότητας , παράγει προϊόντα φρούτων σε κουτιά μεγάλου μεγέθους, σε εύκαμπτες σακούλες ή ασηπτικές σακούλες για περαιτέρω επεξεργασία. Τα προϊόντα αυτά έχουν έξοχο χρώμα και γεύση φρεσκάδας διατηρώντας όλες τις θρεπτικές τους αξίες, εξάγονται σε πολλές χώρες, σύμφωνα με τα πρότυπα του πελάτη.